linkedin foto laten maken

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goede bedrijfsfotograaf Amsterdam? Dan ben je bij FotoInc. aan het juiste adres. Ik maak professionele foto’s voor zowel bedrijven als individuen en kom op elke gewenste locatie.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goede bedrijfsfotograaf Amsterdam? Dan ben je bij FotoInc. aan het juiste adres. Ik maak professionele foto’s voor zowel bedrijven als individuen en kom op elke gewenste locatie.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Ervaring in het bedrijfsleven

Dankzij mijn ervaring met het bedrijfsleven kan ik me goed inleven in verschillende bedrijven.

Expert in zakelijke portretfoto’s

Zakelijke portretfoto’s zijn onderdeel van bedrijfsfotografie. Bij het schieten van portretfoto’s zorg ik ervoor dat de mens centraal staat en het verhaal achter de persoon over komt.

Jubileums op beeld

Een speciale dag zoals een jubileum moet natuurlijk vastgelegd worden. Ik zorg er dan ook voor dat deze dag mooi op beeld komt.

Goede bedrijfsfotograaf Amsterdam voor zakelijke foto’s

Als je een bedrijfsfotograaf wil inhuren voor jouw bedrijf, is het belangrijk dat je op een aantal punten let en goed voorbereid het traject in gaat. Als eerst is het natuurlijk van belang dat je het portfolio van de betreffende fotograaf bekijkt, je wil tenslotte wel een bedrijfsfotograaf die in de stijl van jouw bedrijf kan fotograferen. Daarnaast is het belangrijk dat de fotograaf je bedrijf begrijpt en daardoor het karakter van de organisatie pakkend kan vastleggen. Hier hoef je je bij FotoInc. geen zorgen over te maken. Met mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening begrijp ik de expertise en de trots van de onderneming en kan dit vastleggen in pakkende foto’s.

 

Een goede portretfoto

Fotoshoots waarbij er portretfoto’s gemaakt worden zijn erg populair en terecht! Portretfoto’s kunnen namelijk veelzijdig ingezet worden. Je kan het gebruiken voor je profiel op een zakelijk online netwerk, maar het kan ook zeker gebruikt worden voor privédoeleinden. Meld van tevoren waarvoor je de foto’s gaat gebruiken, zodat er rekening gehouden kan worden. We kunnen dan ook afspraken maken over kleiding e.d.

Bij portretfoto’s gaat het echt om de mens zelf. Meestal gebeurt dit dan ook voor een effen achtergrond, zodat de mens op de foto centraal staat en opvalt. Maar ook andere ideeën zijn mogelijk, we vinden altijd iets dat passend is.

Het bedrijfsleven in Amsterdam

Amsterdam is een van de knooppunten van het Nederlandse bedrijfsleven en veel nationale en internationale bedrijven zijn in Amsterdam gevestigd.  De Amsterdamse Zuidas bijvoorbeeld, dat bekend staat als financieel en creatief internationaal kennis- en zakencentrum. Onder druk van hevige concurrentie is het belangrijk om de organisatie op een passende,  pakkende en professionele manier naar buiten te presenteren.  FotoInc. komt graag op locatie om in onderlinge overleg en met een goede voorbereiding professionele bedrijfsfoto’s te maken die niet alleen het verhaal vertellen, maar dit ook versterken.

 

Zakelijke evenementen

FotoInc. kan je ook inhuren voor zakelijke evenementen, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsborrel, jubileum of bedrijfsfeest. Dit zijn mijlpalen voor het bedrijf en die wil je natuurlijk op een goede manier vastgelegd hebben. Ik heb tijdens mijn werk al vele bedrijfsevenementen mogen bijwonen voor de fotografie. Hier zijn de leukste foto’s uit gekomen en dit kan je ook terug zien in mijn portfolio. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Wat klanten vinden