Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goede bedrijfsfotograaf Amsterdam? Dan ben je bij FotoInc. aan het juiste adres. Ik maak professionele foto’s voor zowel bedrijven als individuen en kom op elke gewenste locatie.

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Goede bedrijfsfotograaf Amsterdam voor zakelijke foto’s

Als je een bedrijfsfotograaf wil inhuren voor jouw bedrijf, is het belangrijk dat je op een aantal punten let en goed voorbereid het traject in gaat. Als eerst is het natuurlijk van belang dat je het portfolio van de betreffende fotograaf bekijkt, je wil tenslotte wel een bedrijfsfotograaf die in de stijl van jouw bedrijf kan fotograferen. Daarnaast is het belangrijk dat de fotograaf je bedrijf begrijpt en daardoor het karakter van de organisatie pakkend kan vastleggen. Hier hoef je je bij FotoInc. geen zorgen over te maken. Met mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening begrijp ik de expertise en de trots van de onderneming en kan dit vastleggen in pakkende foto’s.

Capture 1 2 25

Het bedrijfsleven in Amsterdam

Amsterdam is een van de knooppunten van het Nederlandse bedrijfsleven en veel nationale en internationale bedrijven zijn in Amsterdam gevestigd.  De Amsterdamse Zuidas bijvoorbeeld, dat bekend staat als financieel en creatief internationaal kennis- en zakencentrum. Onder druk van hevige concurrentie is het belangrijk om de organisatie op een passende,  pakkende en professionele manier naar buiten te presenteren.  FotoInc. komt graag op locatie om in onderlinge overleg en met een goede voorbereiding professionele bedrijfsfoto’s te maken die niet alleen het verhaal vertellen, maar dit ook versterken.

Verschillende bedrijfsfoto’s

Onder bedrijfsfotografie valt in principe alle fotografie voor een bepaalde organisatie. Wat hierbij duidelijk naar voren moet komen is karakter, expertise, producten  en de huisstijl van organsiatie. Als je gebruik wil maken van kwalitatieve foto’s voor op de website en social mediakanalen, dan doe je er goed aan om een bedrijfsfotograaf in te huren die échte beelden van jouw bedrijf maakt. Je wil voorkomen dat je enkel stockfoto’s in plaats van echte bedrijfsfoto’s terugziet op de website en social mediakanalen. Niet alleen geven echte foto’s meer karakter en sfeer, maar het komt ook betrouwbaarder en professioneler over op de doelgroep. Tijdens een bedrijfsshoot kan er gefotografeerd worden in het bedrijfspand/kantoor, maar het is ook mogelijk om op andere locaties foto’s te laten maken van bijvoorbeeld de directie of werknemers. Zolang dit maar past in het verhaal van de onderneming. Deze zakelijke portretfoto’s kunnen dan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld Linkedin. Hierdoor krijgt de organisatie ook hierin een professionele uitstraling. 

Zakelijke evenementen

FotoInc. kan je ook inhuren voor zakelijke evenementen, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsborrel, jubileum of bedrijfsfeest. Dit zijn mijlpalen voor het bedrijf en die wil je natuurlijk op een goede manier vastgelegd hebben. Ik heb tijdens mijn werk al vele bedrijfsevenementen mogen bijwonen voor de fotografie. Hier zijn de leukste foto’s uit gekomen en dit kan je ook terug zien in mijn portfolio. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

20211006 20211006 DSC5847 2 scaled

Een goede portretfoto

Fotoshoots waarbij er portretfoto’s gemaakt worden zijn erg populair en terecht! Portretfoto’s kunnen namelijk veelzijdig ingezet worden. Je kan het gebruiken voor je profiel op een zakelijk online netwerk, maar het kan ook zeker gebruikt worden voor privédoeleinden. Meld van tevoren waarvoor je de foto’s gaat gebruiken, zodat er rekening gehouden kan worden. We kunnen dan ook afspraken maken over kleiding e.d.

Bij portretfoto’s gaat het echt om de mens zelf. Meestal gebeurt dit dan ook voor een effen achtergrond, zodat de mens op de foto centraal staat en opvalt. Maar ook andere ideeën zijn mogelijk, we vinden altijd iets dat passend is. 

Linkedin foto laten maken