Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goede bedrijfsfotograaf Amsterdam? Dan ben je bij FotoInc. aan het juiste adres. Ik maak professionele foto’s voor zowel bedrijven als individuen en kom op de gewenste locatie.

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Goede bedrijfsfotograaf Amsterdam voor zakelijke foto’s

Als je een bedrijfsfotograaf wil inhuren voor jouw bedrijf, is het belangrijk dat je op een aantal punten let en goed voorbereid het traject in gaat. Als eerst is het natuurlijk van belang dat je het portfolio van de betreffende fotograaf bekijkt, je wil tenslotte wel een bedrijfsfotograaf die in de stijl van jouw bedrijf kan fotograferen. Daarnaast is het ook een pluspunt als een fotograaf bekend is met verschillende bedrijfsshoots en dit regelmatig doet. Hier hoef je je bij FotoInc. geen zorgen over te maken, ik werk namelijk graag binnen de zakelijke dienstverlening, omdat ik hier veel ervaring mee heb.

Capture 1 2 25

Het bedrijfsleven in Amsterdam

De meeste bedrijven in Nederland zitten gevestigd in Amsterdam, denk bijvoorbeeld aan de welbekende Zuidas, deze wijk staat vooral bekend als het internationale kennis- en zakencentrum van Amsterdam. Het is dan ook geen verrassing dat er in deze grote stad veel vraag naar bedrijfsfotografen is. FotoInc. komt graag naar  jouw locatie om professionele bedrijfsfoto’s te schieten.

Verschillende bedrijfsfoto’s

Onder bedrijfsfotografie valt alle fotografie voor een bepaalde organisatie. Wat hierbij duidelijk naar voren moet komen is het karakter en de huisstijl van het bedrijf. Als je gebruik wil maken van kwalitatieve foto’s voor op de website en social mediakanalen, dan doe je er goed aan om een bedrijfsfotograaf in te huren die échte beelden van jouw bedrijf kan maken. Je wil namelijk voorkomen dat je enkel stockfoto’s terugziet op de website en social mediakanalen. Niet alleen geven echte foto’s meer karakter en sfeer, maar komt het ook betrouwbaarder over op de doelgroep. Tijdens een bedrijfsshoot kan er gefotografeerd worden in het bedrijfspand/kantoor, maar het is ook zeker mogelijk om zakelijke foto’s te laten maken van de werknemers. Deze zakelijke foto’s zijn meestal portretfoto’s die ideaal zijn voor bijvoorbeeld Linkedin.

Zakelijke evenementen

FotoInc. kan je ook inhuren voor zakelijke evenementen, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsborrel, jubileum of bedrijfsfeest. Dit zijn mijlpalen voor het bedrijf en die wil je natuurlijk vastgelegd hebben. Ik heb tijdens mijn werk al vele bedrijfsevenementen mogen bijwonen voor de fotografie. Hier zijn de leukste foto’s uit gekomen en dit kan je ook terug zien in mijn portfolio. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

20211006 20211006 DSC5847 2 scaled

Een goede portretfoto

Fotoshoots waarbij er portretfoto’s gemaakt worden zijn erg populair en terecht! Portretfoto’s kunnen namelijk veelzijdig ingezet worden. Je kan het gebruiken voor je profiel op een zakelijk online netwerk, maar het kan ook zeker gebruikt worden voor bijvoorbeeld het aanvragen van een nieuw paspoort of legitimatiebewijs. Meld wel van tevoren waarvoor je de foto’s gaat gebruiken, zodat er rekening gehouden kan worden met de richtlijnen ervan.

Bij portretfoto’s gaat het echt om de mens zelf. Meestal gebeurt dit dan ook voor een effen achtergrond, zodat de mens op de foto centraal staat en opvalt.

Linkedin foto laten maken