linkedin foto laten maken

Fotograaf Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goede fotograaf Amsterdam? Dan ben je bij FotoInc. aan het juiste adres. Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag op locatie om de mooiste foto’s te schieten. Of u nou een zakelijke fotoshoot wil laten doen of portretfoto’s wil laten schieten, het kan allemaal bij FotoInc.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Fotograaf Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goede fotograaf Amsterdam? Dan ben je bij FotoInc. aan het juiste adres. Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag op locatie om de mooiste foto’s te schieten. Of u nou een zakelijke fotoshoot wil laten doen of portretfoto’s wil laten schieten, het kan allemaal bij FotoInc.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Ervaring in het bedrijfsleven

Dankzij mijn ervaring met het bedrijfsleven kan ik me goed inleven in verschillende bedrijven.

Expert in zakelijke portretfoto’s

Zakelijke portretfoto’s zijn onderdeel van bedrijfsfotografie. Bij het schieten van portretfoto’s zorg ik ervoor dat de mens centraal staat en het verhaal achter de persoon over komt.

Jubileums op beeld

Een speciale dag zoals een jubileum moet natuurlijk vastgelegd worden. Ik zorg er dan ook voor dat deze dag mooi op beeld komt.

Fotografie in Amsterdam

Amsterdam is een echte wereldstad en daarnaast ook een drukke stad met veel toeristen. Het is een stad die nooit slaapt en waar altijd wat te beleven is, daarom kan fotografie in Amsterdam ook zeer interessant zijn en de mooiste beelden opleveren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotoshoot buiten te houden op een van de mooie locaties in Amsterdam, maar ook als jij woonachtig bent in Amsterdam kan je ervoor kiezen om mij voor een fotoshoot op locatie te boeken.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in zakelijke shoots en kom ik ook bij bedrijven op locatie om bijvoorbeeld Linkedin foto’s te maken van de medewerkers.

 

Portretfotografie in Amsterdam

Bij portretfoto’s staat de mens centraal, er wordt vooral focus gelegd op de persoon die in beeld wordt gebracht. Het is dan ook van belang dat de achtergrond neutraal en onopvallend is. Bij een goede portretfoto, wordt de aandacht van de kijker getrokken en vastgehouden. FotoInc komt graag op locatie in Amsterdam om portretfoto’s te maken.

Een dag uit het leven in Amsterdam

In mijn project ‘Mijn stad. Een dag uit het leven in Amsterdam’ heb ik het leven in Amsterdam vastgelegd. De foto’s zijn vooral in de buitenlucht genomen en staan symbool voor typische plekken in Amsterdam. Maar ook de mensen die je op de foto’s ziet, zijn echte Amsterdammers. Amsterdam is erom bekend dat het een zeer multiculturele stad is en dat is ook echt terug te zien op de foto’s. Je ziet mensen die verschillende levensstijlen hebben en achter elke foto zit een eigen verhaal.

 

Fotograaf Amsterdam voor straatfotografie

Straatfotografie is fotografie waarbij er mensen gefotografeerd worden op openbare plekken, waarbij deze mensen zich er niet van bewust zijn dat ze gefotografeerd worden. Het mooie aan straatfotografie is dat je echte beelden krijgt, de foto’s zijn puur en natuurlijk. Amsterdam is een zeer geschikte plek voor straatfotografie, er gebeurt namelijk veel op straat. Het is een stad met veel verschillende culturen, mensen en afkomsten en hierdoor kan je de mooiste en meest unieke beelden vastleggen.

In Amsterdam zijn er een hoop locaties waar er gefotografeerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de bekende plekken zoals Amsterdam Centraal, de Dam, Rembrandtplein en het Vondelpark. Wil jij graag een fotoshoot in Amsterdam? Neem dan contact op met FotoInc, ik kom graag op locatie om professionele foto’s te schieten.

Wat klanten vinden