linkedin foto laten maken

Linkedin foto laten maken

Wil jij een goede Linkedin foto laten maken? Bij Fotoinc kan je terecht voor het laten maken van professionele foto’s zoals bijvoorbeeld je Linkedin profielfoto.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Linkedin foto laten maken

Wil jij een goede Linkedin foto laten maken? Bij Fotoinc kan je terecht voor het laten maken van professionele foto’s zoals bijvoorbeeld je Linkedin profielfoto.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Ervaring in het bedrijfsleven

Dankzij mijn ervaring in het bedrijfsleven kan ik me goed inleven in verschillende bedrijven.

Expert in zakelijke portretfoto’s

Zakelijke portretfoto’s zijn onderdeel van bedrijfsfotografie. Bij het maken van portretfoto’s zorg ik ervoor dat de mens centraal staat en het verhaal achter de persoon overkomt.

Jubileums op beeld

Een speciale dag zoals een jubileum moet natuurlijk vastgelegd worden. Ik zorg er dan ook voor dat deze dag mooi in beeld komt.

Zakelijke shoot op locatie

Bij het maken van goede zakelijke foto’s is het van belang dat de persoon op de foto centraal staat, de achtergrond dient hierbij rustig te zijn en de foto moet natuurlijk professionaliteit uitstralen. Ik doe voornamelijk opdrachten binnen de zakelijke dienstverlening en het is dan ook mogelijk om mij op locatie te boeken. Indien u een bedrijfshoot wilt voor uw medewerkers, kunt u ervoor kiezen om LinkedIn foto’s te maken op locatie van het bedrijf. Ook foto’s bij interviews of evenement fotografie zijn mogelijk.

 

Zakelijke shoot in de studio

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen een zakelijke fotoshoot bij het bedrijf zelf wenst, soms is het te druk en is er sprake van te veel afleiding op locatie. Het is daarom ook mogelijk om een zakelijke shoot te boeken bij mij in de studio. De fotostudio is rustig en heeft alle benodigde instrumenten voor een geslaagde professionele fotoshoot. Dat kan eventueel ook met mijn mobiele fotostudio bij u op locatie.

Tips voor een goede Linkedin foto

Niet iedereen vindt het even makkelijk om een goede Linkedin foto te maken. Daarom doe je er goed aan om dit te laten doen door een professionele fotograaf die hierin gespecialiseerd is. Bij Fotoinc weten we precies wat er nodig is om een portretfoto zo professioneel mogelijk te laten ogen. Daarnaast is goede belichting natuurlijk ook essentieel. Wij hebben een aantal tips voor je, die kunnen helpen bij het maken van een geslaagde Linkedin foto.

 1. Draag lichte make-up
  Zorg ervoor dat je lichte make-up draagt, kies dus niet voor te felle kleuren of een opvallende smokey-eye look. Een natuurlijke look zorgt voor een natuurlijke uitstraling en hiermee blijf je neutraal.
 2. Kleed je zakelijk
  De outfit kan voor een zakelijke foto veel doen, zorg ervoor dat je er netjes uitziet. Er mogen geen vlekken of scheuren in de kleding te zien zijn, dit neemt namelijk de professionaliteit weg.
 3. Gebruik een lichte, effen achtergrond
  Een lichte, effen achtergrond zorgt voor rust in de foto en legt de focus op de persoon zelf. Het is bij een zakelijke foto namelijk de bedoeling dat de persoon centraal staat.
 4. Wees benaderbaar
  Hiermee wordt bedoeld dat je een open houding aan neemt op de foto, kijk dus in de camera en probeer niet met de armen over elkaar te staan. Ook is het van belang dat de foto vanaf dezelfde hoogte wordt gemaakt en niet vanaf beneden, dit kan namelijk voor een dominante indruk zorgen.
 5. Kom herkenbaar in beeld
  Uiteraard is het van belang dat je goed herkenbaar in beeld komt, gebruik dus geen onnatuurlijke filters en zorg ervoor dat je gezicht duidelijk zichtbaar is.
 6. (Glim)lach op de foto
  Een glimlach op je Linkedin foto wekt vertrouwen op, het zorgt ervoor dat je er sympathiek uitziet. Een vriendelijke glimlach trekt natuurlijk meer aan dan een boze gezichtsuitdrukking. Ze zeggen ook wel eens dat een vriendelijke glimlach en een goed CV een gouden combinatie zijn.

Wat klanten vinden