linkedin foto laten maken

Fotograaf Amersfoort

Ben jij op zoek naar een professionele fotograaf Amersfoort? Dan ben je bij FotoInc. aan het goede adres. Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag op locatie om de mooiste foto’s te schieten. Of u nou portretfoto’s wil laten schieten, een zakelijke shoot bij uw bedrijf wil doen, bij FotoInc. kan het allemaal.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Fotograaf Amersfoort

Ben jij op zoek naar een professionele fotograaf Amersfoort? Dan ben je bij FotoInc. aan het goede adres. Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag op locatie om de mooiste foto’s te schieten. Of u nou portretfoto’s wil laten schieten, een zakelijke shoot bij uw bedrijf wil doen, bij FotoInc. kan het allemaal.

 Bedrijfsevenementen
 Zakelijke portretfoto’s

Ervaring in het bedrijfsleven

Dankzij mijn ervaring met het bedrijfsleven kan ik me goed inleven in verschillende bedrijven.

Expert in zakelijke portretfoto’s

Zakelijke portretfoto’s zijn onderdeel van bedrijfsfotografie. Bij het schieten van portretfoto’s zorg ik ervoor dat de mens centraal staat en het verhaal achter de persoon over komt.

Jubileums op beeld

Een speciale dag zoals een jubileum moet natuurlijk vastgelegd worden. Ik zorg er dan ook voor dat deze dag mooi op beeld komt.

Fotografie in Amersfoort

Amersfoort is een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente Amersfoort heeft bijna 160.000 inwoners en staat bekend om het oude stadshart. De stad heeft gezellige winkelstraten waar je goed kan shoppen, maar waar ook mooie foto’s geschoten kunnen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere locaties in deze mooie stad waar interessante beelden uit kunnen komen. Als jij woonachtig bent in Amersfoort en graag een fotoshoot wil houden op een leuke locatie in deze stad, kom ik graag op locatie.

 

Portretfotografie in Amersfoort

Ook voor portretfotografie in Amersfoort, zit je bij mij aan het juiste adres. Ik kom met mijn mobiele fotostudio graag op jouw gewenste locatie om de beste foto’s te schieten. Fotograferen is mijn passie en achter elke foto zit dan ook een verhaal. Bij portretfotografie draait het vooral om de mens op de foto en niet om de omgeving. Ik gebruik bij portretfotografie dan ook meestal rustige achtergronden, vaak een effen kleur. Portretfoto’s zijn ook bijzonder geschikt om te gebruiken als zakelijke foto voor bijvoorbeeld Linkedin.

Mooie locaties

Een plek waar vaak mooie foto’s geschoten kunnen worden is bijvoorbeeld de Koppelpoort, dit is een dubbele stadspoort in Amersfoort. Het bijzondere aan de Koppelpoort is, dat het een combinatie van een land- en waterpoort is.  De poort bevindt zich aan de noordwestzijde van de binnenstad. Maar naast de koppelpoort zijn er natuurlijk veel meer fotogenieke plekken, denk bijvoorbeeld aan de Muurhuizen. Dit is een historische straat rondom het oude stadscentrum, de naam ‘Muurhuizen’ is afgeleid van de huizen die op fundamenten van de oude stadsmuur zijn gebouwd. Dit gebied heeft een middeleeuwse uitstraling, ideaal als je een fotoshoot in een middeleeuws thema wilt doen.

Fotograaf Amersfoort voor zakelijke shoot

Ik ben gespecialiseerd in zakelijke shoots en doe dit soort fotoshoots dan ook met veel plezier en passie. Ik sta regelmatig als fotograaf op zakelijke evenementen, maar het is ook zeker mogelijk om mij in te huren als fotograaf voor een zakelijke fotoshoot op locatie van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan Linkedin foto’s van het team of bedrijfsfoto’s waar de ruimtes binnen het kantoor goed tot zijn recht komen. Je kan er zelf voor kiezen of je zakelijke foto’s met een neutrale achtergrond wilt of dat je juist het karakter van het bedrijf naar voren wil laten komen op de foto’s. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Wat klanten vinden