linkedin foto laten maken

Iets over mijzelf

Ik ben Harry, professioneel fotograaf. Met mijn mobiele fotostudio kom ik door heel Nederland om de perfecte foto’s te schieten voor zowel bedrijven als particulieren.

 Diverse projecten
 Formele en informele shoots

Iets over mijzelf

Ik ben Harry, professioneel fotograaf. Met mijn mobiele fotostudio kom ik door heel Nederland om de perfecte foto’s te schieten voor zowel bedrijven als particulieren.

 Diverse projecten
 Formele en informele shoots

Ervaring in het bedrijfsleven

Dankzij mijn ervaring met het bedrijfsleven kan ik me goed inleven in verschillende bedrijven.

Expert in zakelijke portretfoto’s

Zakelijke portretfoto’s zijn onderdeel van bedrijfsfotografie. Bij het schieten van portretfoto’s zorg ik ervoor dat de mens centraal staat en het verhaal achter de persoon over komt.

Jubileums op beeld

Een speciale dag zoals een jubileum moet natuurlijk vastgelegd worden. Ik zorg er dan ook voor dat deze dag mooi op beeld komt.

Over mijzelf

Ik ben Harry Kleine en sinds 2020 werkzaam als professioneel fotograaf. Ik werk graag aan opdrachten binnen de zakelijke dienstverlening en het bedrijfsleven omdat ik die wereld goed ken en begrijp. In de meeste gevallen staat hier de mens centraal, denk aan zakelijke portretten, foto’s bij interviews en evenementfotografie. Hoewel de werkomgeving daarbij van belang kan zijn, kan ik met mijn mobiele studio ook foto’s op locatie maken met een neutrale achtergrond. Uiteraard werk ik ook graag aan privé opdrachten waarin de mens centraal staat.

Als eigen werk maak ik foto’s met een documentair karakter of foto’s die vallen in de  categorie straatfotografie. Zelf ben ik groot liefhebber van het werk van Stephan Vanfleteren, Gregory Crewdson, Henri Cartier Bresson en Mike Disfarmer.

Inmiddels heb ik o.a. series gemaakt waarin musea centraal staan, zoals het Stedelijk Museum en een ‘behind the scenes’ serie in het Drents Museum waarover is gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden.

Over FotoInc.

In 2020 is FotoInc. gestart, ik heb toe besloten om mijn werk- en andere ervaringen te combineren met mijn passie voor fotografie om vanuit die combinatie als zelfstandig professioneel fotograaf aan de slag te gaan. In hetzelfde jaar heb ik de beroepsopleiding van de School voor Fotografie in Utrecht succesvol afgerond. Ik werk zowel in opdracht als aan eigen werk.

Je kan bij FotoInc. terecht voor onder andere:

Wat klanten vinden