Linkedin fotograaf Amsterdam

LinkedIn is een krachtig platform voor professionals om zakelijke contacten te leggen. Een belangrijk aspect van een sterk LinkedIn-profiel is een professionele profielfoto. Dat is waar een LinkedIn-fotograaf van pas komt. Ben jij op zoek naar een goed Linkedin fotograaf Amsterdam? Dan ben je bij Fotoinc. aan het juiste adres.

Linkedin fotograaf Amsterdam

Linkedin fotograaf Amsterdam inhuren

Een Linkedin fotograaf Amsterdam is gespecialiseerd in het maken van professionele profielfoto’s die je laten opvallen. Fotoinc. begrijpt het belang van het creëren van een positieve eerste indruk en kan je helpen om jezelf op de best mogelijke manier te presenteren. Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag op locatie in Amsterdam om de mooiste zakelijke foto’s te schieten. Een professionele Linkedin profielfoto laat niet alleen zien dat je je carrière serieus neemt, maar het kan er ook voor zorgen dat je meer benaderbaar en betrouwbaar overkomt op potentiële connecties.

 

Jean Pierre 2

Waarom Linkedin fotograaf Amsterdam inhuren?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het inhuren van een Linkedin fotograaf Amsterdam. Allereerst heeft een Linkedin fotograaf de expertise en ervaring om jou op de best mogelijke manier vast te leggen. Fotoinc. weet precies hoe hij jou moet positioneren, gebruik moet maken van verlichting en een achtergrond moet creëren die jou het best laat uitkomen. Daarnaast heb ik veel ervaring met fotografie in de zakelijke dienstverlening.

Zakelijke foto’s maken

Wil jij graag zakelijke foto’s maken voor bijvoorbeeld op Linkedin? Dan helpt Fotoinc. je graag verder. Zakelijke foto’s zijn anders dan normale portretfoto’s of fotoshoots. Bij een zakelijke shoot moet je namelijk op een aantal aspecten letten. Om te beginnen is het van belang dat je formeel gekleed bent en een professionele houding aanneemt. Naast een professionele houding, raad ik aan om te glimlachen, dit geeft een betrouwbare uitstraling.

Bedrijfsevenementen in Amsterdam

Amsterdam is een drukke stad, waar veel bedrijven gevestigd zitten. Hier worden dan ook regelmatig bedrijfsevenementen georganiseerd en dit wil je als bedrijf natuurlijk ook vastgelegd hebben. Fotoinc. is in te huren voor allerlei bedrijfsevenementen, denk bijvoorbeeld aan een zakelijk jubileum, zakelijke opening of bedrijfsfeesten. Tijdens mijn carrière als fotograaf heb ik vele bedrijfsevenementen mogen bijwonen, hier zijn dan ook zeer leuke foto’s uitgekomen en dit kan je terugzien in mijn portfolio. Wil jij graag een bedrijfsfotograaf inhuren in Amsterdam en ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Schroom niet en neem contact met mij op.

20211006 20211006 DSC5847 2 scaled

Zakelijke foto’s op locatie

Als je zakelijke foto’s wilt laten maken van het hele team, kan dit zowel op locatie als in mijn fotostudio in Soest. Op locatie kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van de rustige, effen achtergronden waar ik over beschik. De foto’s worden dan gemaakt in mijn mobiele fotostudio. Maar mocht je de sfeer van de organisatie goed op beeld gebracht willen hebben, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om op het kantoor te fotograferen. Bij zakelijke foto’s op kantoor of in een bedrijfspand, breng ik niet alleen het team, maar ook de omgeving in beeld. Dit is mooi voor als je bijvoorbeeld foto’s voor op de website wilt.

20210618 20210618 DSC2853